Nyskodd och ridit ut

I torsdags blev Blidur skodd och idag har vi varit ute på en ridtur!

Jag red över på andra sidan. Red först på grusvägen och gav mig sen in i terrängen i skogen och red över stockar och runt träd på lite olika sätt. Travade en bit i skogen oxå, så att Blidur fick lyfta lite på fötterna. På väg hem så töltade och travade vi en del och det gick väl ok. Två gånger idag var Blidur lite bråkig, första gången var första gången jag skulle tölta, då gjorde han ett sånt där "Blidurhopp", nån blandning mellan att bocka och kasta sig åt sidan och så vände han, men jag fick honom att gå vidare sen utan större problem. Senare när vi skulle trava gjorde han nåt liknande och jag skällde lite på honom. Det var en bärplockare en bit bort och jag tyckte att även bärplockaren skrek till, men jag vet inte varför. Lite pinsamt!


Nu är vi igång!

Usch så dålig jag har varit på att uppdatera bloggen! Blir lite kortfattat nu, så får jag försöka komma igång och skriva mer sedan.

Vi var iaf på återbesök på Sundbyholm i juli och nu är Blidur friskförklarad! Så underbart!

Vi har nu kommit igång med ridningen, jag har väl ridit ett tiotal gånger. Först fick vi bara skritta i tio dagar och nu har jag börjat lite smått med trav och tölt. Under skrittperioden red vi mycket i skogen, över stock och sten, runt träd osv. Några gånger när jag har ridit har jag haft sällskap av Jonathan på cykel och igår red jag och Johanna tillsammans.

Blidur har skött sig riktigt bra, inget bråk alls. Det är jätteskönt och jag njuter av min härliga häst!

RSS 2.0